Alle aanmeldingen voor VOF Dubbele-diagnose worden gedaan door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Het secretariaat of de aanmeldfunctionaris kunnen het formulier digitaal aan een verwijzer toesturen. Het formulier met bijlagen komt binnen bij de aanmeldfunctionaris in Tilburg. Deze screent de aanmelding op volledigheid en controleert deze volgens de uitgangspunten van de verwijzer. De aanmeldfunctionaris communiceert eventueel met de verwijzer als dat nodig is, ter verduidelijking van de aanmelding.

Indien de aanmelding compleet is, er geen problemen zijn met de verwijzer, gaan de aanmeldingen naar het desbetreffende secretariaat van de locatie (Breda, Tilburg of ACT). Daar plant het secretariaat de intakegesprekken.

Indien er (te) veel aanmeldingen zijn kan het mogelijk zijn dat er op dit punt een wachtlijst ontstaat. De wachtlijst wordt beheerd door de aanmeldfunctionaris, in overleg met de locatiemanagers. Communicatie met verwijzers van pati├źnten die op de wachtlijst staan loopt via de aanmeldfunctionaris.

Open het aanmeldingsformulier.